Ungdomsklubben

 

Ungdomsklubben på Byskovvej 2 tlf. 51536840 er en del af Ungdomsskolens mange tilbud. Klubben er for alle unge i Slagelse kommune fra 13 år eller 7. klasse op til de fylder 18 år.

Man skal ikke tilmeldes først, man kommer bare ud og siger hej.

Kom og oplev vores hyggelige og afslappede stemning som vi er kendt for. Vi har et afslappet cafemiljø med salg af diverse spiselige og drikkelige sager, poolbord, computer, PlayStation, Wii, Xbox, musikrum med en masse instrumenter man kan spille på, bålsted, basketballbane, filmaftener, casinoaftener, kreativaftener, madprojekter og ikke mindst de bedste og sjoveste medarbejdere, og de fleste kan ses som undervisere på andre ungdomsskolehold.


Vi har i samarbejde med de unge i klubben lavet ”Klubbens 10 bud”. Buddene handler om hvordan man opfører sig i Klubben. De er lavet for at skabe en god stemning og respekt blandt de unge og voksne.

Åbningstider: kl. 17 til kl. 22 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag

Tilmelding: DU skal ikke tilmelde dig inden, du starter i Klubben. Du kommer bare forbi i UGE 37 eller en af de andre uger og siger hej, så tilmelder vi dig. :-)

Pris: KLUBBEN ER GRATIS!!!!!!!!

OPSTART:
Ungdomsklubben starter sæsonen op mandag d. 12/9 i uge 37. Den første uge er intro-uge for alle Slagelse kommunes 7. klasser og de elever der er fyldt 13 år. Så det er KUN 7. klasser der kan komme den første uge.

Hver aften i uge 37 er der gratis popcorn og saftevand til de nye medlemmer og der er konkurrencer hver aften.

Fra uge 38 mandag d. 19/9 er Klubben åben for alle unge fra 7. klasse/13 år op til det fyldte 18 år.

Vi afholder en Caféaften i starten af sæsonen, hvor de unge kan være med til at komme med forslag til at gøre klubben endnu bedre.