Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Beijing - sprog- & kulturrejse
Åben for tilmelding
Beijing - sprog- & kulturrejse
Periode
24-06-2022 - 03-07-2022

Denne studietur er kun for elever der går til kinesisk i ungdomsskolen


Du kan frit tilmelde dig nu, så får du besked når datoer for turen samt undervisningsdatoer er på plads - herefter kan du så betale depositum hvis du stadig vil med.Studietur til Beijing - første uge af skolernes sommerferie 2022 (9 dage inkl. rejsedage) - NB! DATO ENDNU IKKE FASTLAGT


Beijing er Folkerepublikken Kinas hovedstad. Mest kendt er Den Himmelske Freds port (Tiān'ānmén), der fører ind til Den forbudte by og det kejserlige palads og tempel i Den forbudte by, som siden 1987 har været på UNESCOs liste over verdens kulturarv.


På denne verdensarvsliste findes også Himlens Tempel, Sommerpaladset, Lamatemplet Yonghegon og Konfuciustemplet. Alt i alt en fantastisk by med en gammel og spændende historie.


På turen vil der blive rig mulighed for at bruge det kinesiske der er lært gennem hele året og få en stor kulturel oplevelse.


Før rejsen mødes vi for at planlægge programmet og lære hinanden bedre at kende. Deltagelse er obligatorisk, og de 3 undervisningsgange er lagt på forskellige ugedage.


Indkvartering sker på dobbeltværelser på Kings Joy Hotel som ligger centralt ift. seværdigheder og transport.


Program for turen planlægges i samarbejde mellem elever og lærere, på tre obligatoriske undervisningsdage - se nedenfor. Derudover skal påregnes en eftermiddag hvor turen går til den kinesiske ambassade på Østerbro, hvor der skal ansøges om visum og tages fingeraftryk.


VIGTIG INFORMATION:


KOPI AF PAS:

Efter indbetaling af depositum skal der indsendes kopi af pas. Kopi skal scannes og sendes til ungdomsskolen@slagelse.dk eller via post til Ungdomsskolen, UngSlagelse, Willemoesvej 2 B, 4200 Slagelse.


VISUM OG PAS:

Der skal søges om visum til Kina, så hele holdet skal en tur forbi den kinesiske ambassade i begyndelsen af maj 2022, nærmere herom senere, men vær opmærksom på at passet ved ansøgning, skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomstdato.


OBS OBS OBS…

Vi forventer at tage til ambassaden i starten af maj. Vi skal bestille tid til ansøgningen, og det kræver personligt fremmøde. Det er derfor meget VIGTIGT at vi, snarest, får besked hvis der skulle være dage hvor du under ingen omstændigheder kan tage med (og her handler det ikke om fodboldtræning eller lign.). Deltager du ikke i den planlagte tur til ambassaden, er du selv ansvarlig for at lave aftale, tage derind og få klaret visumansøgningen inden afrejse.


OBLIGATORISK UNDERVISNING - 3 gange - datoer og tider udmeldes senere. Undervisningssted: UngSlagelse, Willemoesvej 2 B i Slagelse


FORÆLDREINFORMATIONSMØDE: Afholdes lige efter undervisningen, dato og tid udmeldes senere - sted: på UngSlagelse, Willemoesvej 2 B i Slagelse.


Deltagelse i studieturen forudsætter, at du opfylder de indrejsekrav, som landet stiller, samt at du ved museumsbesøg, restaurantbesøg o.l. opfylder de i landet gældende krav for adgang. Der er i programmet ikke afsat hverken tid eller penge til lokal indhentelse af gyldig dokumentation for ovennævnte.


Pris kr. 7.500 som dækker:

 • Flyrejse
 • Ophold
 • Transfer lufthavnen i Beijing
 • Morgen- og aftensmad
 • Rejseforsikring - det er ikke en afbestillingsforsikring, her henvises til eget forsikringsselskab.
 • Entreer
 • Metrokort
 • Visum (forudsat det er et dansk pas)

Den enkelte skal selv sørge for:

 • Frokost
 • Lommepenge
 • Transport tur/retur Kastrup lufthavn


Der betales depositum på kr. 500 ved tilmelding. Restbeløb - kr. 7.000 betales som følger:


1. rate - kr. 2.000: forfald 1. november 2021

2. rate - kr. 2.000: forfald 15. januar 2022

3. rate - kr. 2.000: forfald 1. marts 2022

4. rate - kr. 1.000: forfald 1. maj 2022


Ved framelding, uanset tidspunkt, betales det indbetalte beløb ikke tilbage.