Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Bordrollespil
Åben for tilmelding
Bordrollespil
Periode
26-09-2019 - 02-04-2020
Ugedag
Torsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
18:00 - 21:30

Rollespil, går ud på:


At du forestiller dig at være en anden person, i en eller anden historie, der kan foregå i fantasien.

Et rollespil adskiller sig fra et skuespil ved, at det ikke er til skue. Det forstyrrer rollespillet hvis en eller flere personer under et rollespil ikke deltager, og altså bryder den illusion som spillerne har.


I et rollespil er der altså per definition ingen tilskuere, men kun medvirkende, der har en mere eller mindre aktiv 'rolle'. Derudover adskiller rollespillet sig også fra skuespillet ved, at rollespillet ofte har et meget stort element af improvisation over sig, selv om en hvis del

sagtens kan være fastlagt. Den del af rollespillet der er fastlagt, er oftest planlagt af spillederen eller arrangørerne (også kaldet en Game Master), som igennem rollespillet foregår ved at fortælle en historie eller fremprovokere nogle følelser hos spilleren, for at give dem en oplevelse.


Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger (andet end fantasien hos gamemaster) for hvilken historie du kan fortælle og det kan være alt fra en bondegårdsfamilie i 1600 tallet, til 4 piger der hygger sig i et sommerhus med forskellige hemmeligheder der kan ødelægge deres venskab for evigt eller fantastiske eventyr hvor du skal kæmpe dig vej igennem orker,

fælder og andre udfordringer.


KOM OG PRØV....