Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Åben for tilmelding
Dansk ekstra
Ugedag
Onsdag
Sted
UngSlagelse - Kulturhuset - Korsør
Tidsrum
16:00 - 18:30
Antal pladser
9

Holdet starter op når der er mindst 5 tilmeldt - du får besked så snart du skal møde op!Hvor god vil du være til dansk i al almindelighed og til afgangseksamen i dansk?


Er du der ikke helt endnu, mangler du overblikket, ønsker du bare bedre tid til at arbejde med og forstå analyse- og fortolkningsredskaber, er du træt af at lave de samme stavefejl eller ikke at kunne læse hurtigt nok til at nå helt igennem de skriftlige opgaver??


Så får du det, der skal til, når du melder dig til "Dansk Ekstra".


Holdet er supplerende dansk for elever på 7.- 10. klassetrin.Du får trænet både dine mundtlige og skriftlige forudsætninger i faget igennem arbejde med analyse, fortolkning og personlig stillingtagen til litterære genrer fra forskellige perioder i litteraturhistorien.Der vil være hovedfokus på de emner, der gennemgås på 7., 8. og 9. klassetrin samt på læseteknikker og retstavning målrettet de skriftlige eksamener.Endelig vil der være mulighed for lektiehjælp og sparring ved arbejdsprocesser i danskundervisningen i skolen."