Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Filmskuespil & filmproduktion
Åben for tilmelding
Filmskuespil & filmproduktion
Periode
12-01-2023 - 30-03-2023
Ugedag
Torsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
16:30 - 19:00

Går du med en drøm om at spille filmskuespil eller være tekniker - kamera, lyd, lys, redigering? Så må du simpelthen være med på holdet.


Sammen skal vi producere en eller flere kortfilm, som vi vil forsøge at få med på en eller flere kortfilmsfestivaler. Derudover skal filmen / filmene vises i biografen for et inviteret publikum.


Du behøver ikke have erfaring med skuespil eller den tekniske del, men du skal have lyst til at engagere dig i projektet. Du vil være med fra start til slut i produktionen.


Hvis du er mest interesseret i at være bag kameraet, kan du læse mere om teknikernes opgaver nedenfor.


Skuespiller

Som skuespiller vil du skulle arbejde med karakteropbygning ud fra manuskriptet, du vil skulle arbejde med skuespilteknik og du får mulighed for at være med til at forme din egen rolle.


Filmen/filmene optager vi over en hel weekend, hvor du skal kunne begge dage. Du får datoerne ved holdopstart.


Du skal være opmærksom på, at der er meget ventetid, når man optager film, for alle kan ikke være på hele tiden. Du skal også blive på holdet, når først vi starter optagelserne.


HUSK! At når du melder dig som skuespiller på holdet, giver du tilladelse til, at filmen du medvirker i, må vises i biografen, offentliggøres på YouTube og andre platforme samt indsendes til filmfestivalerne.


Teknik

Brænder du filmproduktion og arbejdet bag kameraet. Måske ved du ikke helt, om det er noget for dig. Det kan også være, at du allerede producerer en masse som din fritidsinteresse. Uanset hvor meget eller lidt erfaring du har, så er du velkommen på Filmskuespil & Filmproduktion som tekniker.


Du vil få mulighed for at arbejde med lys, lyd, optagelser og lidt redigering. Du vil lære om kameravinkler, skygger, lydniveauer og alle de små tricks, der kan få det helt perfekte resultat.


Du skal også være med i planlægning af lokationer, storyboard mv., og du får mulighed for at komme med dine egne ideer og forslag undervejs.


Filmen/filmene vises i biografen for inviteret publikum, og vi vil forsøge at få den/dem med på kortfilmsfestival.Vi glæder os til at se dig og til nogle fede og sjove timer med filmnørderi.


Mange hilsener fra

Lene og Martin