Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Firebird - brandkadet - forår
Åben for tilmelding
Firebird - brandkadet - forår
Periode
10-03-2021 - 26-05-2021
Ugedag
Onsdag
Sted
Rosenkildegården - Slagelse
Tidsrum
17:00 - 20:00
Tilmeldingsfrist
21-02-2021 23:59

Nu har du muligheden for at blive uddannet Firebird i Slagelse kommune.


Ungdomsskolen tilbyder, i samarbejde med Rosenkildegården og Slagelse Brand & Redning, uddannelse som Firebird.


Går du og drømmer om at lære alt fra brandslukning og livreddende førstehjælp til samarbejde, holdånd og fællesskab, er dette holdet for dig.


Undervisningen foregår primært Rosenkildegården, Rosenkildevej 92, 4200 Slagelse og hos Slagelse beredskab - mødested er altid på Rosenkildegården - når I skal ud til Slagelse Brand- & redning kører I i minibusser frem og tilbage.


Forløbet starter i marts og vil foregå kl. 17 - 20 hver onsdag - derudover vil der være enkelte aktiviteter i weekenderne - præcis startdato kommer senere.


Det er gratis at deltage.. du skal tilmelde dig her på siden, udfylde ansøgningsskema og forældretilladelse (disse sendes til dine forældres eboks når du har tilmeldt dig), og returnere til os. Der er frist i februar, hvorefter du får besked om optagelse.Det er gratis at deltage og vi kræver at du er mødestabil.