Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Forfatterskole
Lukket for tilmelding
Forfatterskole
Periode
24-10-2019 - 12-03-2020
Ugedag
Torsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
17:00 - 20:00
Tilmeldingsfrist
23-10-2019 23:59
Antal pladser
5

Forfatterskole


Drømmer du om at skrive bøger og film, at blive forfatter, digter eller måske journalist?


På Forfatterskolen kommer du til at arbejde med sprog, ord, plot og fortællinger. Gennem skriveøvelser og samtaler om tekster lærer du at finde ind til din egen fortællerstemme og at læse din egen tekst kritisk.


Du bliver undervist af forfatter og plotudvikler Malene Kirkegaard Nielsen (se billedet). Hun er uddannet filminstruktør, har været leder af DR Radiodrama og er indehaver af Plotværkstedet, hvor hun hjælper professionelle forfattere med at få deres historier til at falde på plads.


Forfatterskoleholdet er med i netværket Forfatterskolen for unge i Midt- og Vestsjælland. I vil møde hinanden på Litt Talk festival og udgiver en bog sammen.Forfatterskolen afholdes i samarbejde med FGK, og elever på dette hold får mulighed for også at deltage på sommercamp og komme ind på talentholdet FGK - men det vil Malene fortælle mere om.


Undervisningen starter torsdag den 24. oktober 2019 slutter torsdag den 5. marts 2020. Der vil være reception i forbindelse med bogudgivelsen i maj 2020 - dato udmeldes senere.

(Der er ikke undervisning torsdag den 19/12-19, 26/12-19, 2/1-20 og 9/1-20)