Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Fransk
Åben for tilmelding
Fransk
Periode
21-09-2020 - 15-03-2021
Ugedag
Mandag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
16:30 - 19:30

Fra uge 3/2021 og indtil det bliver muligt igen at mødes fysisk, vil undervisningen blive gennemført digitalt. Hvis du tilmelder dig holdet, får du besked fra os om hvordan du skal logge på den dititale platform.LÆR VERDENS SMUKKESTE SPROG - ELLER BLIV BEDRE TIL DET.


Fransk er bl.a. officielt sprog i Frankrig, Belgien, Schweiz, Monaco, Canada, mange ø-stater bl.a. Madagascar og hele 21 afrikanske lande.


Vi vil ikke være flere end, at du nok skal få sagt noget hver gang.


Der vil blive arbejdet meget med udtale og mundtlighed, men basisgrammatikken kan ikke undværes - og vil blive gennemgået grundigt.


Undervisningsmaterialet vil være en ny portal samt engangsmateriale. Enkelte gange vil vi dog bare "hygge" med en god fransk film, noget mad eller lign.


I foråret vil vi tage på fransk ekskursion til København (bl.a. Det Franske Institut).


For de ambitiøse vil der blive mulighed for at tilmelde sig en DELF prøve i april 2021.


Mulighederne er mange, men uanset om du er begynder eller fortsætter, om du bare vil gå til fransk for "sjov" eller "alvor", så meld dig til og så ses. À bientôt'NB! Hvis der er nok interesserede, og det pga. COVID-19 er muligt, kan der være mulighed for deltagelse i studietur til Frankrig.