Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Fransk - eftermiddag
Åben for tilmelding
Fransk - eftermiddag
Periode
27-09-2021 - 28-03-2022
Ugedag
Mandag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
16:15 - 18:15

LÆR VERDENS SMUKKESTE SPROG - ELLER BLIV BEDRE TIL DET.


Fransk er bl.a. officielt sprog i Frankrig, Belgien, Schweiz, Monaco, Canada, mange ø-stater bl.a. Madagascar og hele 21 afrikanske lande.


Der vil blive arbejdet meget med udtale og mundtlighed, men basisgrammatikken kan ikke undværes - og vil blive gennemgået grundigt.


Undervisningsmaterialet vil være en ny portal samt engangsmateriale. Enkelte gange vil vi dog bare "hygge" med en god fransk film, noget mad eller lign.


I foråret vil vi tage på fransk ekskursion til Kbh (Bl.a. Det Franske Institut).


Deltagelse i holdet plejer også at give adgang til at deltage i studietur - det kan muligvis komme på tale, når engang Coranatilstandene aftager, og hvis der nok interesserede.


For de ambitiøse vil der blive mulighed for at tilmelde sig en DELF prøve i april. Mulighederne er mange, men uanset om du er begynder eller fortsætter, om du bare vil gå til fransk for "sjov" eller "alvor", så meld dig til og så ses vi i september.(À bientôt)
Vi vil ikke være flere på holdet end, at du nok skal få sagt noget hver gang :-).