Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Japansk - begynder
Åben for tilmelding
Japansk - begynder
Periode
24-09-2022 - 05-11-2022
Ugedag
Lørdag
Sted
Virtuel undervisning -
Tidsrum
12:00 - 13:30
Tilmeldingsfrist
04-09-2022 23:59

DETTE HOLD FOREGÅR SOM VIRTUEL UNDERVISNING PÅ EGEN COMPUTER HJEMME FRA


Er du vild med manga, og kunne du godt tænke dig at forstå lidt af det de siger i dine favorit-anime?Eller kunne du bare godt tænke dig at lære et eksotisk, anderledes og fascinerende sprog, som tales af over 120 millioner mennesker? På holdet her får du mulighed for at snuse til alle de fede ting, som Japan har at byde på!Til japansk vil du bl.a. blive introduceret til de japanske skrifttegn; hiragana og katakana.Gennem spil og sjove opgaver vil du lære nogle grundlæggende fraser, så du f.eks. vil kunne introducere dig selv på japansk. Vi kommer også til at dykke ned i den japanske kultur og de traditionelle japanske skikke, og så ser vi på, hvad man kan opleve på en tur til Japan.Underviser:


Det er Jacob som er din sensei.


Jacob har været vild med Japan og Østasien størstedelen af sit liv. Han har været i Japan otte gange - senest boede han i storbyen Osaka, hvor han tilbragte et år med at arbejde i en oste- og vinbutik, hang ud i byens hippe Shinsaibashi-kvarter og spiste takoyaki hos gadekøkkenerne i Nambas baggader. Og så har han arbejdet som tolk og oversætter.
Der er et begrænset antal pladser på dette hold - tilmeldingsfrist søndag den 4. september - du får besked om du er optaget den 7. septemberNB: undervisningen foregår virtuelt - bliver du optaget på holdet vil du få besked om hvordan du får adgang til den virtuelle undervisning.