Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Åben for tilmelding
Journaling - mere end dagbøger
Periode
19-09-2022 - 28-11-2022
Ugedag
Mandag
Sted
Virtuel undervisning -
Tidsrum
16:00 - 18:05
Tilmeldingsfrist
04-09-2022 23:59

DETTE HOLD FOREGÅR SOM VIRTUEL UNDERVISNING PÅ EGEN COMPUTER HJEMME FRA


Journaling - dagbøger med collager, billeder og gode minderMåske har du haft lyst til at skrive dagbog, men er ikke rigtig kommet i gang?Eller du har startet en bullet journal, men er ikke kommet videre?Her arbejder vi kreativt og visuelt med journals.Vi laver små øvelser og temaer som taknemmelighed, gaver, gode minder, sjove mennesker, rejser mm. med materialer som masking tape, udklip, billeder, bogsider, frimærker, stempler og papir skaber vi selv de

smukkeste sider i en journal, som du bliver glad af at tage frem og kigge i og arbejde videre med.Vi sender selvfølgelig startkit, så vi kommer godt fra start:)
Der er et begrænset antal pladser på dette hold - tilmeldingsfrist søndag den 4. september - du får besked om du er optaget den 7. septemberNB: undervisningen foregår virtuelt - bliver du optaget på holdet vil du få besked om hvordan du får adgang til den virtuelle undervisning.