Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Åben for tilmelding
Klippeklatring på Kullen (Sverige)
Periode
08-07-2021 - 11-07-2021
Ugedag
Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Tilmeldingsfrist
20-06-2021 23:59
Antal pladser
8

Klippeklatring på Kullen.


D 8. Juli er der intro undervisning ved et klatretårn i Næstved.


D. 9. - 11. Juli tager vi på tur til Kullaberg Naturreservat. Det ligger ca. 30 km nord for Helsingborg


På dette hold vil du gennem sjove fysiske aktiviteter få mulighed for at opleve og udvikle fællesskab og venskaber, ansvar og tillid, selvværd og personlig udvikling. Du lærer blandt andet klatreteknik, og du lærer at sikre dine holdkamerater når de klatrer med topreb.


Klatresporten spiller på rigtig mange facetter, både mentale, fysiske og sociale. Det kræver ikke forudgående forudsætninger, blot lysten til at være fysisk aktiv ude i naturen og til at have det sjovt sammen med andre om denne oplevelse.


Vi mødes ved Ungdomsskolen torsdag d. 8. Juli kl. 10:00 og kører med skolens minibusser til et klatretårn i Næstved. Vi er tilbage på skolen kl. 15:30 hvor vi holder et orienteringsmøde med elever og forældre. Vi slutter mødet 16:00


Fredag d. 9. Juli kl. 9:00 mødes vi igen ved Ungdomsskolen, og kører i ca. 3 timer til Kullen. Vi slår lejr på Mölle Camping.


Vi skal bo i campinghytter eller telte. Herefter tager vi på eventyr i naturreservatet. Fokus er på klippeklatring, men der kan også komme andre spændende oplevelser, alt efter hvad vejr, vind og energi tillader. Fredag spiser vi medbragte madpakker. Lørdag og søndag er der fælles måltider. Alle hjælpes ad med diverse praktiske opgaver på turen. Vi kører hjem senest søndag kl:14:00. Vi er i Slagelse senest 17:00. Vi ringer besked til forældrene når vi kender den præcise tid for ankomst.


Du skal have tøj med der er godt at bevæge sig i, og som passer til vejrudsigten. En udførlig pakkeliste og nærmere informationer kommer når tilmeldingen er lukket.


Tilmeldingsfrist ??? Bemærk, der er kun plads til 10 elever på holdet, så vær hurtig til at hoppe på, og til at få dine venner med ;-)


Instruktører: Erling Strauss og Sten Larsen