Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Koreansk
Åben for tilmelding
Koreansk
Periode
21-09-2021 - 29-03-2022
Ugedag
Tirsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
16:00 - 18:00

Brænder du for Asien og synes du bare Korea lyder vildt spændende, så spændende at det kunne være lækkert selv at tale og forstå sproget?


Vil du gerne lære mere om k-poppens land eller er du bare interesseret i finurlige og udfordrende sprog?


Er du nysgerrig på en kultur på den anden side af jorden i et opdelt land?


Så er det her holdet for dig!


På Koreansk for Begyndere får du muligheden for at prøve kræfter med sproget helt fra bunden, så der er plads til alle. Du kommer til at lære koreansk hverdagstale og grammatik, at læse koreansk højt, og samtidig får du et kendskab til kulturen, musikken og folket. Jeg vil hjælpe dig til at få en selvtillid i at lære sproget og kaste dig ud i det. Du kommer til at møde Korea og dets sprog igennem samtaler, lege, musik og K-drama. Jeg skræddersyer undervisningen til holdet, men som udgangspunkt kommer det til at foregå fra bunden, mens vi arbejder os op til at I selv kan føre en samtale på koreansk. Det bliver levende og sjov undervisning, hvor der altid er plads til spørgsmål og jeg giver dig muligheden for at udforske og prikke til en helt ny verden.


Så kom frisk og hjælp til at gøre holdet endnu bedre!NB! I løbet af sæsonen mødes vi en aftalt lørdag hvor vi ser koreanske film eller tv-serier, og tilbereder ægte koreansk mad.