Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Læder-workshop
Lukket for tilmelding
Læder-workshop
Periode
24-09-2019 - 31-03-2020
Ugedag
Tirsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
16:00 - 18:30
Tilmeldingsfrist
17-09-2019 12:18
Antal pladser
16

Det handler om, at tage tilbage i tiden og besøge et gammelt håndværk; om at blive fascineret af et materiale og om glæden ved selv at kunne designe, udvikle og producere sine egne produkter.


Vi arbejder med læder og skind, og lærer de grundlæggende teknikker, der skal for at kunne skabe et snorlige produkt, der ser ud lige præcis som du havde drømt om.


På kurset lærer du grundteknikkerne fra et af verdens ældste håndværk.


På kurset vil der være obligatoriske såvel som frie opgaver. De obligatoriske opgaver træner og udvikler dine tekniske egenskaber hvorimod de frie opgaver sætter dine kreative egenskaber i spil og udvikler dine egenskaber og giver dig mulighed for at arbejde med dine helt egene produkter.


På den sidste undervisningsgang får du en kort introduktion til business start-up, såfremt du har fået blod på tanden og ønsker at bruge læder-workshoppen som springbræt til iværksætter…