Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Madrid - sprogrejse
Åben for tilmelding
Madrid - sprogrejse

TUREN ER PGA. COVID-19 UDSAT PÅ UBESTEMT TID.


TILMELD DIG TUREN, OG SÅ FÅR DU BESKED NÅR DET BLIVER MULIGT AT REJSE IGEN - SÅ KAN DU PÅ DET TIDSPUNKT TAGE ENDELIG STILLING TIL OM DU KAN & VIL DELTAGE
Madrid - kongernes by - er hovedstad i Spanien.


I Madrid forenes den sydeuropæiske hovedstads grandiositet med verdensberømte museer og tapasgastronomi i verdensklasse.


Vi kommer til at bo centralt i byen tæt på Plaza Puerta del Sol, tæt på et af Europas mest kendte museer El Prado og i gåafstand fra et væld af kulturelle seværdigheder.


Eleverne vil have rig mulighed for at opleve en by som i kultur, handel og sport kan måle sig med de største europæiske hovedstæder.


På studieturen vil det primære fokus være på det spanske sprog og den spanske kultur.Du skal gå til spansk i ungdomsskolen for at deltage i studieturen.Der vil være 3 gange obligatorisk undervisning samt et informationsmøde før rejsen.