Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Magic the gathering
Åben for tilmelding
Magic the gathering
Periode
13-09-2022 - 28-03-2023
Ugedag
Tirsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
19:00 - 21:30

Magic the Gathering er generelt kendt som det første og største TCG (trading card game), hvor man køber, vinder, bytter eller på anden vis erhverver sig kort, hvorved man kan opbygge det, man kalder et deck (et spil kort).


Et deck består enten af 60 eller 40 kort (generelt det første), som er bygget op omkring bestemte farver og strategiske temaer, så som at få en masse væsner i spil hurtigt, eller at kontrollere spilsituationen med dominerende magi og vedvarende effekter.

Man trækker på en eller flere af de fem farver (hvid, rød, sort, blå og grøn) og disses kort repræsenterer overtemaer, som udmønter sig i mere specifikke magiske effekter.

Magien kan være hidkaldelse af væsner, der hjælper spilleren i kamp, eller magi med effekter i forskellig tempi - øjeblikkelig (instant), på bestemte tidspunkter (sorcery) eller vedvarende (enchantment).


Med andre ord er MtG et strategisk kortspil, der handler om at få både held og snilde til at spille sammen med de kort, man har lagt i sit deck, og imod modstanderens planer.

Man bygger deck op, så de indeholder snedige kombinationer eller effektiv magi, men man skal også være opmærksom på resurseforvaltningen, der bestemmer hvor hurtigt du kan udsige dine formularer og påvirke spillet.