Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Åben for tilmelding
Musikalsk lynkursus 2
Periode
02-08-2021 - 06-08-2021
Ugedag
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
10:00 - 18:00
Tilmeldingsfrist
21-07-2021 23:59
Antal pladser
10

Musikalsk lynkursus din sommeferie!


Vil du lære at spille guitar, klaver, bas, trommer eller synge?


DETTE er din mulighed for at komme godt i gang! Brug en uge af din sommerferie på at få styr på det mest basale inden for lige netop dit yndlingsinstrument og imponér dine onkler, tanter, naboer, venner og bedsteforældre!


Du får 45 minutters undervisning hver dag på et tidspunkt, der passer dig, og inden ugen er omme, har du allerede lært en masse seje ting på dit instrument!


Der vil også være mulighed for at gå på holdet med en god ven eller veninde. Vær blot venlig at give besked om dette ved tilmelding til Lauritz på SMS, så der er mulighed for at planlægge dette. (60243553)


100% TILFREDSHEDSGARANTI ELLER PENGENE TILBAGE!.. Nå ja, kurset er jo ovenikøbet 100% gratis, så INGEN PENGE TILBAGE! HAHA!


HUSK: Der er begrænsede pladser, så MELD DIG TIL NU, før din lillebror gør det!


NB!

Du vil få besked om det præcise undervisningstidspunkt en uge før start, men det vil ligge i tidsrummet kl. 10 - 18. Hvis du har særlige ønsker til tid for din undervisning, så skriv til Lauritz når du tilmelder dig - så vil vi se hvad vi kan gøre. Lauritz har tlf. 60243553