Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Musikproduktion
Åben for tilmelding
Musikproduktion
Periode
21-09-2022 - 30-11-2022
Ugedag
Mandag
Sted
Virtuel undervisning -
Tidsrum
16:00 - 19:00
Tilmeldingsfrist
04-09-2022 23:59

DETTE HOLD FOREGÅR SOM VIRTUEL UNDERVISNING PÅ EGEN COMPUTER HJEMME FRA


Vil du gerne lære at producere musik og alt hvad det indebærer, eller er du allerede igang og vil udvikle dig endnu mere?Så meld dig på Urban Musikproduktion.På holdet kommer vi til at tage udgangspunkt i dine egne sange og produktioner og vi vil forsøge i fællesskab at udvikle din musik.Vi kommer til at arbejde med teknikker indenfor beat-making, sangskrivning, indspilning og mix-master.Holdet er åbent for alle niveauer, inklusiv nybegyndere.En del af arbejdet vil foregå på Computere og det er derfor en fordel, hvis du har adgang til computer, men ikke en nødvendighed.
Der er et begrænset antal pladser på dette hold - tilmeldingsfrist søndag den 4. september - du får besked om du er optaget den 7. septemberNB: undervisningen foregår virtuelt - bliver du optaget på holdet vil du få besked om hvordan du får adgang til den virtuelle undervisning.