Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Skitur - Zell am See
Åben for tilmelding
Skitur - Zell am See
Periode
04-04-2020 - 09-04-2020
Ugedag
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Lørdag Søndag
Tilmeldingsfrist
16-12-2019 23:59
Antal pladser
15

Påskeskitur til gletcher i Østrig 4.- 9. april 2020.


Er du klar til en super spændende skitur til Kaprun i Østrig. Stå på ski på gletcheren i 3000 meters højde?

0Har du aldrig prøvet at stå på ski, vil du i løbet af turens skidage lære at stå på alpin ski på blå pister (evt. også røde pister). Kender du allerede den superfede følelse, det er at danse ned af pisterne, vil du få forbedret dit skiløb på dit eget niveau. Dygtige uddannede skilærere med flere års undervisningserfaring fra bl.a. østrigske skiskoler sørger for undervisningen.


Vi skal bo på Jugendgästehaus / Junges Hotel i Zell am See, hvor vi spiser morgenmad og aftensmad. Madpakken smører vi selv hver morgen.


Lørdag d. 4. april 2020 om eftermiddagen kører vi fra Slagelse i moderne langtursbus. Non-stop kørsel til Kaprun, hvor vi ankommer søndag morgen. Efter morgenmad i "det fri" tager vi direkte med liften op på bjerget / gletcheren og starter 4 dages pragtfuld skiløb. Søndag, mandag, tirsdag og onsdag er afsat til skiløb med skiundervisning. 1 - 2 aftener vil der være teoriundervisning. Onsdag aften efter aftensmaden kører bussen fra Østrig, og vi er tilbage i Slagelse torsdag d. 9.april 2020 ved middagstid. Fuld forplejning fra søndag morgen til og med onsdag aften er med i prisen.


Glæd dig til din bedste PÅSKESKITUR.


Pris kr. 3.700 der dækker:

  • Transport
  • Ophold med fuldpension (fra søndag morgen til og med onsdag aften)
  • Skileje
  • Liftkort
  • Rejseforsikring udover det dit blå EU-sygesikringskort dækker

Du sørger selv for:

  • Lommepenge
  • Forplejning på ud og hjemrejse
  • Evt. Drikkevarer


Depositum kr. 1.000 betales ved tilmelding og refunderes ikke ved senere framelding.


Restbeløb kr. 2.700 betales senest den 1. februar 2020 og refunderes ikke efterfølgende.Tilmeldingsfrist 10. december 2019


Der afholdes forældremøde onsdag den 11. december 2019, kl. 17.00 - 18.30 på Ungslagelse, Willemoesvej 2 B, SlagelseVi gør opmærksom på at dette er en SKITUR - der er ikke mulighed for at stå på snowboard! og DER ER RIGELIGT MED SNE i Kitzsteinhorn når vi skal derned.