Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Skuespillere til Rædslernes Borg
Åben for tilmelding
Skuespillere til Rædslernes Borg
Periode
23-08-2021 - 24-10-2021
Ugedag
Mandag
Sted
Borreby Gods - teater - Skælskør
Tidsrum
16:30 - 18:30

Skal du være med til at sprede skræk og rædsel på Borreby Teater?


Nu har du muligheden for at vęre med til en helt speciel teaterevent på Borreby Teater.Elsker du at spille skuespil, eller har du lyst til at prøve det for første gang - måske kunne du bare godt tęænke dig en ny og "skræmmende" oplevelse - tilmeld dig Rædslernes Borg!Der bliver roller/opgaver til alle, når Borreby Teater i efterårsferien inviterer til Rædslernes Borg - en rædselsvękkende rundtur på Herreborgen - hvor vi skal være med til at sørge for de gode gys.Ungdomsskolen har indgået et samarbejde med Borreby Teater, så det bliver en sjov og anderledes teateroplevelse i professionelle rammer med kostumehold, teknikere og andre medskuespillere.Vi starter prøver allerede den 23. august i Slagelse og øver hver mandag indtil uge 41.Øvedag er mandag med opstart allerede 23. august 2021. Vi starter med at øve på UngSlagelse, Willemoesvej 2b, men rykker hurtigst muligt på Borreby (Borrebyvej 41, Skælskør). Tidsrum 16-19. Vi aftaler omkring kørsel / fælleskørsel når vi mødes den første gangI uge 42 er der prøvedage alle dage.Du behųver ikke have gået til drama eller teater før, du får første klasses undervisning, inden det går løs på Borreby :-)
VIGTIGT!!!!


Du skal kunne afsætte alle dage i efterårsferien til projektet.


Der sælges billetter til den 20., 21., 22., 23., og 24. oktober, kl. ca. 15 - 22 alle dage og da det er en professionel opsætning, er der absolut mødepligt hele efterårsferien!