Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Sprog- & kulturrejse - kinesisk
Åben for tilmelding
Sprog- & kulturrejse - kinesisk
Periode
09-10-2020 - 18-10-2020

Denne studietur er kun for elever der går til kinesisk på et af ungdomsskolens kinesisk hold.


Studietur til Beijing - 9 dage ifm. efterårsferien 2020


Beijing er Folkerepublikken Kinas hovedstad. Mest kendt er Den Himmelske Freds port (Tiān'ānmén), der fører ind til Den forbudte by og det kejserlige palads og tempel i Den forbudte by, som siden 1987 har været på UNESCOs liste over verdens kulturarv.


På denne verdensarvsliste findes også Himlens Tempel, Sommerpaladset, Lamatemplet Yonghegon og Konfuciustemplet. Alt i alt en fantastisk by hvor der vil være rig mulighed for at bruge det kinesiske, der er lært gennem hele året og få en stor kulturel oplevelse.


Turen gennemføres i samarbejde med UngSorø. Program for turen planlægges i samarbejde mellem elever og lærere, på tre obligatoriske undervisningsdage. Derudover skal påregnes en eftermiddag hvor turen går til den kinesiske ambassade på Østerbro, hvor der skal ansøges om visum og tages fingeraftryk.


VIGTIG INFO:


Vi kan først give dig præcis information om rejsen (rejseperiode og pris) i november 2019.


Hvis du tilmelder dig nu, er tilmelding ikke bindende, det betyder blot at du, før studieturen tilbydes andre, vil få mulighed for at sikre dig en plads.


Så snart alt er på plads, vil du få brev fra os med information om turen, hvorefter du kan beslutte om du vil med og give os endelig besked.