Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Teater: Blinkende Lygter
Lukket for tilmelding
Teater: Blinkende Lygter
Periode
19-01-2020 - 19-01-2020
Ugedag
Søndag
Tilmeldingsfrist
12-11-2019 00:00
Antal pladser
17

Teater & Dramaholdet SKAL I TEATRET


Søndag den 19. januar skal vi på Krabasken og se "Blinkende Lygter".


Blinkende Lygter er en skæv komedie om de fire småkriminelle venner - Torkild, Arne, Peter og Stefan. Torkild fylder 40 år og tager sit liv op til revision. Nu skal det være slut med våben og forbrydelser, og egentlig synes han også, at han er ved at være for gammel til at leve af at være hæler. Men inden da skal de fire lige udføre et sidste kup for "Færingen". De skal stjæle en kuffert for ham. Og de må ikke åbne den!

Kuppet går ikke helt som planlagt og snart er vores fire venner på flugt med en kuffert fuld af penge. De sætter kursen mod sprut og damer i Barcelona, men når kun til Jylland før flugtbilen bryder sammen. Her skjuler de sig i en gammel, faldefærdig bygning i skoven og snart opstår en ny idé hos Torkild - her kan de blive. De skal være kroejere.


Det bliver ikke uden udfordringer at få de tre andre med på idéen - den skydeglade Arne, den cokeafhængige Peter og den evigt ædende Stefan. Det bliver ikke mindre kompliceret af, at de mistro og ret så nysgerrige lokale i skikkelse af lægen Carl og jægeren Alfred blander sig i planerne. Kan de fire overhovedet vende deres kriminelle løbebane til et helt almindeligt liv? Og vil de?


Blinkende Lygter er gennemsyret af sort, dansk humor og upassende replikker, men også af seriøsitet og varme. Forestillingen er baseret på filmen af samme navn.


Praktisk info

Vi starter med en prøve og går derefter sammen til Krabasken.


Det er muligt at købe drikkevarer og lidt guf i Krabaskens bar.


Vi ved endnu ikke, hvor lang tid forestillingen tager, men påregn at vi er færdige cirka 17.30.


Efter forestillingen har du fri, og vi tager IKKE tilbage til ungdomsskolen.


Det koster 50 kroner at tage med - betaling sker ved tilmelding - ved senere framelding refunderes det indbetalte beløb ikke.


Bemærk tilmeldingsfrist 31. oktober 2019.