Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Tjekkiet - Snowboard
Åben for tilmelding
Tjekkiet - Snowboard
Periode
01-02-2023 - 17-02-2023
Ugedag
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Sted
Tjekkiet -
Tidsrum
05:00 - 22:00
Tilmeldingsfrist
01-12-2022 00:00
Antal pladser
12

Snowboard - Til alle elever, som har lyst til at stå på snowboard, så tilbyder vi i kommende skoleår en snowboardtur til Tjekkiet med 6 overnatninger og 5 dage på pisterne.


Vi tager til et af Tjekkiets mest eftertragtede skisportssteder, som har en størrelse og alle moderne faciliteter, hvilket betyder at der er er niveauer at finde på pisterne for alle - nybegyndere og øvede.


Vi kommer til at bo i vores eget hus, ca. 20 minutter fra hvor vi hver dag vil starte vores snowboarddag, SkiResort ČERNÁ HORA. Det er hjertet af Pec Pod Snezkou og herfra kan vi bevæge os ud på de mange forskellige pister og bjergpas.


Efter at have fået udleveret udstyr vil eleverne modtage snowboardundervisning på snowboardskole og derfra vil undervisningen blive varetaget af de voksne på turen.

Skiområde Pec pod Snezkou


Skiområdet Pec Pod Snezkou ligger i 830 m - 1.215 m højde og byder på i alt 12 ,5km pister, som er forbundet via 14 lifte. Skiområdet er et af Tjekkiets mest moderne og populære. Javor-pisten er for eksempel den længste i hele landet. Det afvekslingsrige pistenet har noget for enhver, lige meget om man er begynder eller øvet. Skiområdet indeholder også en også nybygget snowpark.Vi kører i ungdomsskolens busser lørdag d. 11/2 kl. 6:30 fra Hulby Møllegaard, Slagelse landevej 17 , 4200 Slagelse. Hjemkomst samme adresse fredag d. 17/2 kl. ca. 21:30.


Man skal selv sørge for mad på turen derned og på turen hjem samt alle dages frokost. Alle andre måltider er inkluderet i prisen.


Før turen er der obligatorisk undervisning og forældremøde som foregår på Hulby Møllegaard, Slagelse Landevej 17, 4220 Korsør:


Onsdag den 1. februar 2023

kl. 16:30-19:30 elevundervisning

kl. 19:30-20:30 informationsmøde for elever og forældrePris kr. 2.900, der dækker:


  • Rejse tur/retur Tjekkiet
  • Ophold
  • Morgen- og aftensmad
  • Rejseforsikring
  • Leje af snowboard
  • ½ dags undervisning i snowboard
  • Liftkort

Du sørger selv for:

  • Måltider på ud- & hjemrejse dage
  • Frokost alle dage (fås på pisterne til meget rimelig pris)
  • Lommepenge

Depositum kr. 500 betales ved tilmelding.


Restbeløb kr. 2.400 betales senest den 1. december 2022. Ved framelding er depositum tabt, og ved framelding efter den 1/12 refunderes det indbetalte beløb ikke.