Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Traktorkørekort
Åben for tilmelding
Traktorkørekort
Periode
12-01-2023 - 09-02-2023
Ugedag
Torsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
18:30 - 21:00
Tilmeldingsfrist
03-01-2023 00:00
Antal pladser
16

Kørekort til Traktor


Kom ud og kør på vej allerede som 16-årig.


I Ungdomsskolen har du nu muligheden for at få traktorkørekortet (du skal være fyldt 15 år og 4 mdr. ved start! )


Ønsker du at køre traktor på offentlig vej og måske tjene penge hos din lokale landmand, golfbane eller bare køre græsslåmaskine? Så tag kørekortet på Ungdomsskolen.


Ungdomsskolen giver dig al teorien, samt 1 lektion i traktor i forbindelse med køreprøven gratis.

Du skal kun betale lægeattest og prøvegebyr (ca. kr. 1.100) + køretimer. Normalt bruger man 2-4 kørelektioner, hvis du kan køre traktor i forvejen. Der er traktor og vogn til rådighed, pris ca. 700,- kr./lektion (egen traktor kan benyttes til en reduceret pris). Bog til undervisningen er en fordel og kan købes af kørelæreren for 280 kr.


For at få traktorkørekort skal du være 16 år. Teoriprøven kan bestås 6 måneder før, men du kan først gå til køreprøve når du fylder 16 år!! Det vil sige du skal være mindst 15 år og 4 mdr. når du starter på dette hold.


INDEN du starter til traktorkørekort skal du tage et færdselsrelateret førstehjælpskursus til bil/traktor. Det kan du også tage i ungdomsskolen, tilmelding hertil skal ske direkte på de enkelte førstehjælpehold. HUSK DET NU

Merit kan fås hvis du har taget førstehjælp til knallert og det er under 1 år gammelt.


Bemærk: Der er kørsel i traktor, og dette aftales (og afregnes) direkte med læreren.
Dette skal du vise til dine forældre:


Ulykkesforsikring:

Ungdomsskolen, UngSlagelse har IKKE en ulykkesforsikring for traktorelever. Vi anbefaler at forældrene tegner ulykkesforsikring på deres barn, og gør forsikringsselskabet opmærksom på, at deres barn kører traktor som elev.


Ansvarsforsikring:

Ungdomsskolen, UngSlagelse har IKKE en ansvarsforsikring for eleverne, så vi anbefaler at forældrene kontakter deres forsikringsselskab, og får tegnet en ansvarsforsikring som dækker traktorelever. Det kan det blive rigtigt dyrt, hvis der lavers skade på andre eller andres ting.