Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Traktorkørekort
Åben for tilmelding
Traktorkørekort
Periode
09-01-2020 - 06-02-2020
Ugedag
Torsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
18:30 - 21:00
Tilmeldingsfrist
17-12-2019 23:59
Antal pladser
12

Traktorkørekort T/M


Kør på vejen allerede som 16 årig - kør med store maskiner og traktorer - du skal være fyldt 15 år og 6 mdr.Ønsker du at køre traktor på offentlig vej og fx. tjene penge hos din lokale landmand, golfbane eller bare køre græsslåmaskine?


Du skal kun betale lægeattest og prøvegebyr (ca. kr. 1.100) + køretimer. Den første køretime er gratis. Normalt bruger man 2-4 kørelektioner, hvis du kan køre traktor i forvejen. Køretimer udover den første aftales og afregnes direkte med læreren.

Der er traktor og vogn til rådighed, pris ca. 650,- kr./lektion (egen traktor kan benyttes til en reduceret pris). Bog til undervisningen er en fordel og kan købes af kørelæreren for kr. 250.


For at få traktorkørekort skal du være 16 år, men teoriprøven kan bestås 6 måneder før, men du kan først gå til køreprøve når du fylder 16 år!! Det vil sige du skal være mindst 15½ når du starter på dette hold.


Du skal også have færdselsrelateret førstehjælpskursus til bil/traktor- det kan du også tage i ungdomsskolen, tilmelding hertil skal ske direkte på de enkelte førstehjælpehold og INDEN du starter til kørekort skal du være tilmeldt førstehjælp. HUSK DET NU!Dette skal du vise til dine forældre:


Ungdomsskolen her ikke en ansvarsforsikring for eleverne, så vi anbefaler at dine forældre kontakter jeres forsikringsselskab og får tegnet en ansvarsforsikring der dækker under øvelseskørsel, da det kan blive en dyr fornøjelse hvis du laver skade på andre eller andres ting.


Ulykkesforsikring.:

Ungdomsskolen UngSlagelse har IKKE en ulykkesforsikring for traktorelever på vej. Vi anbefaler at forældrene tegner ulykkesforsikring på deres barn, og gør forsikringsselskabet opmærksom på, at deres barn kører traktor som elev.


Ansvarsforsikring:

Ungdomsskolen har derimod IKKE tegnet ansvarsforsikring for eleverne, så vi anbefaler at forældrene kontakter deres forsikringsselskab, og får tegnet en ansvarsforsikring som dækker traktorelever, ellers kan de blive rigtig dyrt, hvis elever laver skade på andre eller andres ting.