Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Traktorkørekort
Lukket for tilmelding
Traktorkørekort
Periode
13-01-2022 - 10-02-2022
Ugedag
Torsdag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
18:30 - 21:00
Tilmeldingsfrist
06-01-2022 23:59
Antal pladser
10

Kørekort til Traktor


Kom ud og kør på vej allerede som 16-årig


Tjene ekstra penge - ved at arbejde med traktor


Så skal du da tilmelde dig dette hold nu…


Du skal dog være fyldt 15 år og 4 mdr. ved start!Ønsker du at køre traktor på offentlig vej og tjene penge hos din lokale landmand, golfbane eller bare køre græsslåmaskine. Så tag kørekortet på Ungdomsskolen, lille egen betaling og du må køre traktor på offentlig vej.

Ungdomsskolen giver alt teori, samt 1 lektion på vej i en traktor - denne er traktoren til køreprøven.

Du skal kun betale lægeattest og prøvegebyr (ca. kr. 1.100) + køretimer. Normalt bruger man 2-4 kørelektioner, hvis du kan køre traktor i forvejen. Der er traktor og vogn til rådighed, pris ca. 700,- kr./lektion (egen traktor kan benyttes til en reduceret pris). Bog til undervisningen er en fordel og kan købes af kørelæreren for 280,- kr.

For at få traktorkørekort skal du være 16 år, men teoriprøven kan bestås 6 måneder før, men du kan først gå til køreprøve når du fylder 16 år!! Det vil sige du skal være mindst 15 år og 4 mdr. når du starter på dette hold.

Du skal også have færdselsrelateret førstehjælpskursus til bil/traktor- det kan du også tage i ungdomsskolen, tilmelding hertil skal ske direkte på de enkelte førstehjælpehold og INDEN du starter til kørekort skal du være tilmeldt førstehjælp til bil. HUSK DET NU J

Merit kan fås hvis knallertkørekortets førstehjælp ved opstart kun er 1 år gammelt.

Bemærk: Der er kørsel i traktor, og dette aftales (og afregnes) direkte med læreren.
Dette skal du vise til dine forældre:


Ulykkesforsikring:

Ungdomsskolen, UngSlagelse har IKKE en ulykkesforsikring for traktorelever. Vi anbefaler at forældrene tegner ulykkesforsikring på deres barn, og gør forsikringsselskabet opmærksom på, at deres barn kører traktor som elev.


Ansvarsforsikring:

Ungdomsskolen, UngSlagelse har IKKE en ansvarsforsikring for eleverne, så vi anbefaler at forældrene kontakter deres forsikringsselskab, og får tegnet en ansvarsforsikring som dækker traktorelever. Det kan det blive rigtigt dyrt, hvis der lavers skade på andre eller andres ting.