Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Tyrfing Con d. 9. - 11. juni
Åben for tilmelding
Tyrfing Con d. 9. - 11. juni
Periode
09-06-2023 - 11-06-2023
Ugedag
Fredag Lørdag Søndag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
18:00 - 17:00
Tilmeldingsfrist
24-05-2023 23:59

Har du altid drømt om at være hovedperson i et eventyr?


Så er det tid til en weekend med masser af bordrollespil, hvor du enten kan fordybe dig i et langt rollespil igennem hele weekenden eller afprøve en masse kortere rollespil.


Bordrollespil er historiefortælling rundt om et bord. Al handling sker gennem indbyrdes samtaler, uden brug af kostumer eller sminke.


Hovedpersonerne i et eventyr, som fortælles af en spilmester. Undervejs kan spillerne påvirke handlingen ved at fortælle/rollespille hvad de foretager sig.


Men uanset hvad kan du være sikker på at få en anderledes oplevelse og være med til at forme nogle fantastiske historier.


Arrangør: Ungdomsskolen og Rollespilsforeningen Tyrfing. På connen vil der deltage unge fra andre kommuner, og du vil derigennem få mulighed for at møde en masse nye venner.Sted: UngSlagelse, Willemoesvej 2b, 4200 Slagelse. Dørene åbnes klokken 18 fredag og lukkes igen klokken 17 søndag.Pris: kr. 150 - som dækker overnatning, aftensmad fredag og lørdag samt morgenmad lørdag og søndag. Drikkevarer, frokost lørdag/søndag og evt. andet sørger du selv for.Betaling ved tilmelding, ved framelding tilbagebetales det indbetalte beløb ikke.


Cirka halvanden uge før start får du tilsendt pakkeliste og anden information om weekenden.NB! Connen er for unge der mindst går i 6. klasse og op til og med 17 år.