Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Åben for tilmelding
Tysk sommer-sprogskole
Periode
25-07-2022 - 29-07-2022
Ugedag
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
09:30 - 15:30
Tilmeldingsfrist
13-07-2022 00:00
Antal pladser
17

TYSK SOMMERSKOLE - Wir lernen deutschKunne du godt bruge lidt hjælp til at blive bedre til tysk - måske hjælp til overhovedet at turde sige noget på tysk - så har du chancen her.


Det kan også være du allerede er godt på vej med det tyske sprog og bare gerne vil blive endnu bedre.


Vi er to tysklærere, Sonja (kommer fra Tyskland) og Mette, der vil hjælpe dig på vej, så du kan starte næste skoleår på en frisk og klar til at deltage aktivt i dine tysktimer.


Hovedmålet med sprogskolen er, at du bliver fortrolig med at tale tysk, men også, at vi skal have det sjovt sammen - det er trods alt ferietid. Vi vil ofte kunne dele os op i to hold, så du meget af tiden arbejder sammen med nogen, der er på samme niveau som dig selv. Der bliver plads til at alle får budt ind med noget - og i eget tempo.


Vi vil selvfølgelig arbejde med grammatik, lytning, læsning, ordforråd og tale, men det meste af tiden bliver det på en anden , end det du er vant til fra din skole.


Vi vil arbejde med tysk musik, film, madopskrifter, stafet, quiz, bingo, kahoot, noveller, populære serier og tv-programmer, kunst og rollespil m.m. Selvfølgelig afpasser vi det til jer, der deltager - og vi er åben for andre idéer.


Da det er højsommer vil mange aktiviteter foregå udendørs. Vi vil også tage på en enkelt lille tysk-inspireret udflugt. Én af dagene vil vi lave frokost sammen og benytte os af opskrifter på tysk ligesom vi vil bage eller lave Pfannkkuchen (pandekager) en anden dag.


Til efteråret laver Ung Slagelse en studietur til Hamborg eller Berlin, hvor vi udover at få talt en masse tysk også skal opleve byen og møde tyske unge på jeres egen alder.


Vi ses til en aktiv ferieuge, hvor du både hygger dig og lærer tysk.

Sommerferieaktiviteterne er for alle unge i Slagelse kommune fra 6. klasse op til 18 år.