Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Åben for tilmelding
Tysk sprogskole
Periode
19-07-2021 - 23-07-2021
Ugedag
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
10:00 - 16:00
Tilmeldingsfrist
04-07-2021 23:59
Antal pladser
8

TYSK SPROGSKOLE - Wir lernen deutsch


(13. - 17. Juli 2021 fra 10-16 på Willemoesvej 2b, Slagelse)Kunne du godt bruge lidt hjælp til at blive bedre til tysk - måske hjælp til overhovedet at turde sige noget på tysk - så har du chancen her.


Det kan også være du allerede er godt på vej med det tyske sprog og bare gerne vil blive endnu bedre.


Vi er to tysklærere, Sonja (kommer fra Tyskland) og Mette, der vil hjælpe dig på vej, så du kan starte næste skoleår på en frisk og klar til at deltage aktivt i dine tysktimer.


Hovedmålet med sprogskolen er, at du bliver fortrolig med at tale tysk, men også, at vi skal have det sjovt sammen - det er trods alt ferietid. Vi vil ofte kunne dele os op i to hold, så du meget af tiden arbejder sammen med nogen, der er på samme niveau som dig selv. Der bliver plads til at alle får budt ind med noget - og i eget tempo.


Vi vil selvfølgelig arbejde med grammatik, lytning, læsning, ordforråd og tale, men det meste af tiden bliver det på en anden måde end det du er vant til fra din skole.

Vi vil arbejde med tysk musik, film, madopskrifter, stafet, quiz, bingo, kahoot, noveller, populære serier og tv-programmer, kunst og rollespil m.m. Selvfølgelig afpasser vi det til jer, der deltager - og vi er åben for andre idéer.


Da det er højsommer vil mange aktiviteter foregå udendørs. Vi vil også tage på en enkelt lille tysk-inspireret udflugt. Hver anden gang vil vi lave frokost sammen og benytte os af opskrifter på tysk.


Til efteråret laver Ung Slagelse en studietur til Tyskland med skolebesøg og møde med tyske unge - du kan være med til at bestemme, hvor den går hen - og måske får du lyst til at tage med til den tid - det håber vi.


Vi ses til en aktiv ferieuge, hvor du både hygger dig og lærer tysk.