Gå til hoved-indhold

Et kommunalt tilbud

Et tilbud der åbner muligheder for de unge

Velkommen til vores mange muligheder.

Herunder kan du se alle vore hold eller bruge menuen i venstre for at klikke dig ind på de forskellige afdelinger. BEMÆRK - hold der er afsluttet eller aflyst, kan IKKE længere ses på denne side.

Rigtig god fornøjelse.

 

Generel info om ungdomskolens studieture mv.

Login for at se dine tilmeldte hold

Login

Klik her for at gå tilbage

Yoga
Åben for tilmelding
Yoga
Periode
25-10-2021 - 04-04-2022
Ugedag
Mandag
Sted
UngSlagelse - Ungdomsskolen & Xclass - Slagelse
Tidsrum
16:30 - 18:30
Antal pladser
7

På yoga-hygge-holdet glemmer du alt om lektier og pligter i et hyggeligt samvær med andre.


Den yogaform du vil lære her hedder Hatha yoga.


Den består af nogle fysiske stillinger sammensat til forskellige sekvenser sammen med en særlig vejrtrækningsteknik. Dine muskler og led vil blive styrket og stabiliseret, og med tålmodighed kan du også blive mere smidig. Udover at træne kroppen er yoga også udviklet til at skabe balance mellem krop og sind. Yoga handler også om, at være præcis som den man er. Det er sandsynligvis en af grundene til at yoga blevet så populært.Du vil også lære at meditere samt hvad du kan bruge det til. Alt sammen på din egen eller ungdomsskolens yogamåtte. Hvis du kunne tænke dig det, så skal du være så hjertelig velkommen på yoga-hygge-holdet. Du behøver ikke at have prøvet yoga før.


Det er vigtigt at du kommer i tøj, som du kan bevæge dig frit i- og medbring gerne en ekstra trøje.Ungdomsskolen har yogamåtter og tæpper. Hvis du foretrækker at bruge dine egne redskaber, er du også velkommen til at medbringe dem.